EVKO Jakt och Konferens

Skårsjö Gård

Valdemarsvik, 615 94

Ort

Recensioner (0)

0 av 5.0
  • Inga recensioner ännu. Bli först att skriva en!

Senaste inlägg på sociala media från EVKO Jakt och Konferens

Trevlig helg. Det har blivet några timmar i traktorn så det blir extra skönt med helg nu. 🦌 🌾 🐗 ☘️
Säsongens sista jakt är för våra fantastiska medhjälpare och hundförare. Varmt välkomna idag och vi hoppas ni får en trevlig dag i skogen.
Här kommer resultatet. 🥰 nu kommer vi undan regn även på Svenserum.
Här är förefilmen på Svenserums nya lunchrum
Dela och hjälp en familj Hej kära kunder. (Gåva till behövande)

Nu närmar sig julen och alla vill fira en fin jul med sin familj. Vi på gläntan skänker 14 st speciallådor till behövande som har haft ett tufft år och som känner att det skulle hjälpa för att få vardagen att gå ihop och få lite mat till julen.

Lådan innehåller:
500 g hjortfärs
500 h vildsvinsfärs
500 g vildsvinsstek
350 g vidsvinsbratwurst

(Alla som gillar detta och delar samt följer oss är med i en utlottning av 10 st kokböcker, detta för att få bättre spridning på inlägget så de som behöver det kan få ta del av möjligheten).

Om du känner att du är i behov av denna låda, vänligen skicka ett meddelande till oss via sociala medier så ska vi försöka hitta rätt kandidat. Beskriv er situation och familjeförhållanden så vi lättare kan hitta rätt och hjälpa. Ingen media eller marknadsföring kommer ske kring er som väljer att efterfråga vår speciallåda. Ni kommer vara helt anonyma och vi tar kontakt med er som får lådorna personligen. De som sedan själva väljer att säga eller kommunicera något är helt upp till er. Vi kommer välja 2 familjer om dagen de kommande 7 dagarna. Vi kommer prioritera småbarnsfamiljer i våra val. Det enda som kommer postas är stad och stadsdel där lådorna lämnas ut.

Snälla dela detta och ni som behöver lådan, hör av er till oss så hoppas vi kunna hjälpa i alla fall 14 familjer till en bättre jul.

Många kramar från oss på Gläntans viltkött
glantans.com Gläntans Viltkött - Jullådan Vår kära systerbolag Gläntans viltkött har släppt Jullådan nu. In och boka kära vänner 🥰 glantans.com Vi levererar hem till dörren i hela Stockholm.
Tävling från Gläntans :-) SE HIT!

Missa inte månadens tävling där vi lottar ut 15 kokböcker Från svenska jägarförbundet, ”Viltkokboken”

Allt du behöver göra är att Gilla & Dela detta inlägg samt följa oss på Facebook för att ha en plats i tävlingen!

Tävlingen pågår till 20 November!

Stort lycka till Hälsningar från oss på Gläntans viltkött.
En magisk bild från bryggan vid vårt hus ”Jonsbo” som vi hyr ut veckovis till bland annat fiskare. ❤️ tack för fin bild Lisel!
Idag gräver vi ner allé träd. Någon som ser vilken sort? 🌳
Trevligt film från Skårsjö när man loggar in på wehunt.com 📯🐗🌲
Vi hälsar apportörer och skyttar varmt välkomna till en av säsongens viktigaste jakter. Tackjakt. Vi hoppas ni får en super trevlig dag i skogen.
Ny vecka. Nya pass 🍃🍁
Andjakt i helgen som var så super lyckad. Stort tack för apportörer, medhjälpare, kock och skyttar för en trevlig dag i skogen. Nu fortsätter vi med passröjning 🍁 🌲
Full fart med passröjning 🌳 🍂 🐗
Hösten är här. Det betyder andjakter och passröjning 🙂
Bockjakten startande även i år 🙂 Vi har lyckas skjuta en del bockar men dom riktigt stora verkar inte vilja visa upp sig ännu. Dom flesta viltåkrarna har klarat sig i torkan. Det är foderrapsen som har åkt på stryk.
Nu när vårbruket är i full gång tänkt på att jaga ute på fälten och låt vildsvin vara ifred i skogen. Köp våran blandning och fodra med.

Det är en majs/vete blandning. Denna säck är lätt att bära ut till foderplatserna. Går även bra att klättra upp till foderspridaren med säcken på axeln.

30/70 majs/vete i 25kg säckar.
140kr ink moms per säck
Köper man 10 säckar och fler blir priset 120kr per säck.
Vi tar kortbetalning

Ring/smsa Alexander för hämtning foder. 0768632316
Adress hittar ni på www.evko.se eller här på sida.
Det var den veckan. Idag har vi kört viltåkrarna med välten och plockat en j***** massa sten. 🙂 Trevlig helg på er.
Gräsklipparen har fått service och är redo. Vi sått färdigt med vete/havre insådden. Nästa vecka sår vi foderraps. Vi börjar se slutet med planteringen 🙂 Igår kväll körde vi inventering av viltstammarna
Idag händer det grejer 🙂 Fortsättning med plantering av tall. Vi börjar även så idag. Blir spännande att följa våra viltåkrar i år. Vi kommer testa några nya grödor 🌾 🌽
Idag fortsätter vi med plantering av tall. Vi har laddat på lerduvekastarna. Vi kör sista med carrier idag så kan vi börja så viltåker imorgon.
Hej denna vecka kan ni följa oss. Vi kommer uppdatera dagligen med bilder vad som händer 🙂
Virå Bruk Kära gäster,

Vi vill med detta inlägg informera er om att Virå Bruk har öppet i stort sett som vanligt!
Vi har självklart gjort många anpassningar för att säkerställa såväl gästers som personalens hälsa, men är övertygade att det finns ett behov av att umgås med familj, vänner och arbetskamrater i mindre grupper och då gärna naturnära, i mysig miljö och med god, hälsosam mat.

Vi kommer i dagarna att presentera flera möjligheter till aktiviteter på hemmaplan, så håll utkik i våra sociala kanaler!

Bästa hälsningar,

Caesar & Rikard
samt medarbetare på Virå Bruk
Nyheter från Gläntans viltkött Ny låda inne hos Gläntans. För finsmakaren. Bara filé från Hjort och vildsvin. Välkommen in till vår hemsida innan de tar slut. www.glantans.se
Här kommer lite bilder från hösten 🍂 Vi är i full gång med förberedelser inför kommande säsong med flera nya projekt.
Vi välkomnar dagens gäster och medhjälpare. Hoppas ni får en fantastisk dag 📯
Stort tack till skyttar men ännu större tack till våra medhjälpare som gjorde denna dag helt fantastisk. Ni presenterade fram över 200 vilt i pass idag. Bra kämpat i skogen och vilka hundjakter man har fått lyssna på idag:)
Då dagen aldrig verkade gry så spred ni ljus med ert fantastiska arbete! Trevlig stämning, bra hundarbeten och som bilden visar en riktig kämparglöd bland er hundförare med bland annat ett vinterbad! Så kul att ha er på plats! Tack alla övriga medhjälpare, utan er så skulle vi andra inte klara oss! Dagens skyttar ska ha ett stort tack för bra skytte, trevligt bemötande och många skratt!
Nu önskar jag er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
Vi hälsar gäster och medhjälpare välkomna till dagens drevjakt. Hoppas ni får en riktigt bra dag:)
Vi håller på med passröjning året om för att hitta dom där passen man minns. Här sätter vi ett torn mellan två pass där det smitit ut djur tidigare.
Varmt välkomna alla gäster och medhjälpare till dagens klövviltsjakt📯Hoppas ni får en fantastisk dag i skogen!
Utfodring till det vilda står på schemat idag.
Vi välkomnar dagens gäster och medhjälpare. Vi hoppas alla får en trevlig dag i skogen 🍂📯
Idag hade vi drevjakt. Tack till gästerna och ett extra stort tack till alla tappra hundförare & medhjälpare!
Ni gjorde ett kanonjobb som vanligt 🙂
Gläntans Viltkött Hej kära kunder!

Här kommer ett erbjudande ang vår fina Jullåda vi börjar sälja nu.

Ni får 250 kr rabatt

Om ni köper minst två lådor, varav en måste vara en jullåda.

Använd rabattkod: jullådan2019

www.glantans.se

EVKO Jakt och Konferens

  • 0046702419718