VÄDDÖ IF

Sandviksvägen 21 - 25

Väddö, 764 31

Ort

Recensioner (0)

0 av 5.0
  • Inga recensioner ännu. Bli först att skriva en!

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte att delas eller visas

Betyg

Senaste inlägg på sociala media från VÄDDÖ IF

Så här ser det ut på spåret nu, spårningen är ca 1,1 km.
Hur är det med framkomligheten i skidspåret? Jo det är spårat en gång men sen så har det snöat en hel del igen så vi kommer att spåra på nytt ikväll. Go´ tur till er som spänner på er laggen.
Väddö IF Innebandy Hej på er!

Efter senaste uppdateringen av restriktionerna så kan vi meddela att vi startar upp inomhusverksamheten igen för barn födda 2005 och senare från och med nästa vecka. Inomhusverksamhet för äldre ungdomar och seniorer är dock fortsatt satt på paus.

💚
Väddö IF Innebandy Hej på er!

Vi hoppas att alla haft en bra julledighet! Just nu så har det tyvärr blivit totalt stiltje i innebandyn och all verksamhet är satt på paus. Samtliga träningar oavsett ålder är nu inställda fram till 24/1. Detta pga avrådan från inomhusträningar från Svenska Innebandyförbundet. Inga planer på utomhusträningar finns för tillfället. Vi återkommer så snart mer information finns.

Ta hand om er!

💚
innebandy.se Uppland Det är nu klart att det inte blir några innebandymatcher eller poolspel fram till 13/12 och med största sannolikhet inte under hela 2020. Den enda innebandyverksamheten som är igång är träningar för våra barn- och ungdomslag.

Hur serier slutförs eller spelas avgörs av hur länge stoppet håller i sig. Klart är i alla fall att det inte kommer att ske nedflyttningar i seniorserierna, men däremot uppflyttningar. Så det innebär att Herr A och U åtminstone behåller sina platser i H3 och H5 till nästa säsong.

Mer information finns att läsa på innebandy.se/uppland

Ta hand om er!

Vi ses snart igen!

💚 innebandy.se
svenskaspel.campaign.adobe.com Gräsrotenpengarna är här! Tack till alla er som stöttar VÄDDÖ IF genom att ha anslutit ert spelande på Svenska Spel till föreningen.

Är du inte ansluten ännu? Läs mer och anslut dig - det kostar ingenting.

Läs mer om Gräsroten: https://www.svenskaspel.se/grasroten?flik=omgrasroten

Anslut dig här: https://www.svenskaspel.se/grasroten/valj svenskaspel.campaign.adobe.com Tack till alla som var med och stöttade oss i Gräsroten. Heja er!
innebandy.se Lokala restriktioner även i Region Stockholm Nya restriktioner har kommit för våra innebandylag och nu står det klart att samtliga innebandymatcher oavsett ålder ställs in eller skjuts upp fram till åtminstone 19/11. Herrlaget pausar även sin träningsverksamhet under denna period. Ungdomslagen fortsätter dock att träna under denna period till dess att andra eventuella direktiv kommer fram. Vi följer hela tiden aktuella riktlinjer från Upplands Innebandyförbund och Folkhälsomyndigheten och rättar oss efter dessa. Mer information om senaste restriktionerna från innebandyförbundet finns på länken.

Ta hand om er och glöm inte att fortsätta följa alla uppmaningar.

💚

https://www.innebandy.se/uppland/inlagg/lista/lokala-restriktioner-aven-i-region-stockholm/ innebandy.se Under eftermiddagen idag den 29/10, fattade Folkhälsomyndigheten i samråd med smittskyddsläkaren i Region Stockholm beslut om skärpta allmänna råd i Stockholm. Det finns likheter och skillnader med situationen i Uppsala Län och i Stockholms fall har punkt 5 aktiverats:- att avstå från att d...
innebandy.se Helgens matcher skjuts upp Upplands Innebandyförbund har alldeles nyss tagit nya beslut pga rådande situation i Uppsala Län. Även om Väddö IF tillhör ett annat län så är det ändå samma distrikt och besluten påverkar självklart även oss. Så i korthet så innebär det för Väddö IF att inga innebandymatcher alls kommer att spelas t.o.m 2/11. Tack vare nästa veckas höstlov så är det dock bara helgens matcher som faktiskt berörs för tillfället eftersom nästa helg är spelfri.

Föreningens träningsverksamhet fortsätter på samma sätt som tidigare. Men med uppmaning om att tänka extra på gällande råd kring smitta.

Väddö IF följer och agerar hela tiden efter Upplands Innebandyförbunds aktuella riktlinjer som med kort varsel kan ändras. Mer information finns på länken.

Ta hand om er! innebandy.se Region Uppsala har skärpt restriktionerna i Uppsala län för att minska den ökande smittspridningen av Coronaviruset. Med anledning av detta har Upplands Innebandyförbund i samråd med de större lagidrotterna i Uppland, Svenska Innebandyförbundet, Riksidrottsförbundet, Folkhälsomyndigheten o...
I helgen så hade Häverö Brukshundklubb söktävling i Vikingalunden.
Tennisbanan har nu stängts för säsongen.
aretseldsjal.se Årets Eldsjäl Nominera Månadens Föreningshjälte
Det finns massor som sliter i det tysta våra föreningar och organisationer. Vi vill uppmärksamma även dessa, inte bara de stora eldsjälarna. Passa på att nominera en föreningshjälte – som kommer att överraskas av Folkspel.

https://aretseldsjal.se/#form aretseldsjal.se Nu blickar vi framåt mot den 13:e Eldsjälsgalan. Vi har öppnat för nominering, så välkommen att nominera din eldsjäl. Du kan följa allt som händer och få senaste nytt om Folkspel på Instagram och Facebook.
aretseldsjal.se Årets Eldsjäl Nominera din Eldsjäl
Nu är det dags att börja nominera till Årets Eldsjäl igen – utmärkelserna som ideella spelbolaget Folkspel står bakom och som prisar föreningslivets eldsjälar i vårt land.

Detta är Årets Eldsjäl
Varje år nominerar och röstar svenska folket fram eldsjälar på aretseldsjal.se som inkluderar både idrott och organisationer. Totalt har tusentals nomineringar lämnats in och vi kommer att fortsätta att lyfta alla dessa fantastiska människor.
Samtliga finalister i Årets Eldsjäl presenteras sajten Föreningsliv med både text och rörligt material.
Under Eldsjälsgalan, som genomförs i mars varje år, koras och hyllas sedan finalister och pristagarna i varje kategori.

Årets Eldsjäl drivs av Ideella Folkspel och tillhandahåller produkterna Bingolotto och Sverigelotten. Vårt uppdrag är att erbjuda ett ansvarsfullt utbud av spel där vinsterna går tillbaka till samhället, och där gör skillnad.

https://aretseldsjal.se/#form aretseldsjal.se Nu blickar vi framåt mot den 13:e Eldsjälsgalan. Vi har öppnat för nominering, så välkommen att nominera din eldsjäl. Du kan följa allt som händer och få senaste nytt om Folkspel på Instagram och Facebook.
Eckerö Linjen har ett erbjudande till VÄDDÖ IFs medlemmar.

Är du inte medlem i VÄDDÖ IF ännu? Gör din ansökan på vår hemsida: http://www.vaddoif.se/Member
eller mejla: [email protected]
Resten av 2020, halva avgiften:
150:- för vuxen, 75:- för senior och barn.
Väddö IF Innebandy Någon gång ska vara den första!

Säsongen är igång och Herr A kliver av planen efter den första DM-matchen, tillika första matchen för säsongen, med en historisk derbyseger. Det här var nämligen första gången som Väddö IF besegrade Midas IBK A. Efter en derbymatch i ordets rätta bemärkelse så skrivs segersiffrorna till 4-6. Härligt!💪🏻

Matchens lirare i Väddö IF utsågs av sekretariatet och fastnade på bild med sitt pris.

Vi ses!

💚
En halv dag vigdes i helgen till att köra ut flis på motionsspåret.
Det är en del arbete kvar med bl.a. röjning och krattning som kommer att göras inom de närmaste veckorna.

Ett stort tack till Lasse Candert, Juha Tuominen, Jan Lindén, Thoralf Wighus och Anders Nilsson för er insats.

Vi vill också tacka Kevin Tuominen, Mats Ryderborn och Peter Hilmersson för de maskiner och släp som vi fick låna.
Säsongsstart! Välkomna!
Raster på det som ska bli spelarnas ingång till konstgräsplanen har lagts på plats.
Vindskydd till tennisbanan.
VÄDDÖ IF vill tacka familjen Ehrenkrona i Ortala som, via PO Lindquist/Solna Tenniscenter och Dunlop, har sponsrat föreningen med detta. 👏👍🎾
[07/10/20]   Kansliet tar semester och är åter den 10/8. Vid akuta ärenden eller bokning så kan du nå föreningen på t: 0176 504 35, tala in ett meddelande så återkommer vi till dig. Trevlig sommar.


Det känns kanske som om lite går på sparlåga men det händer grejer på Vikingalunden. Ideella hjältar är som vanligt i farten och har flyttat fram Förrådsboden till Konstgräsplanen, satt upp staketstolpar på bullervallen mot vägen, sått gräs på läktarplatån och så vi har lyckan att få hjälp med att lägga nytt golv på dansbanan i Folkparken. Åter igen: ett stort TACK till alla er som skänker tid och kraft till detta.
Nya bokningssidan för vår Tennisbana är igång!
Här kommer länken: https://boka.se/vaddoif2/info

Du når också bokningen via vår Tennissida: https://www.laget.se/VADDOIFTENNIS
Klicka på "BOKA TID" i menyn.

- Välj "BOKA" utifrån om du är medlem i VÄDDÖ IF eller inte.
- Du behöver inte logga in, välj i så fall "Avbryt".
Tack Matilda Flemström och Roslagens Sparbanks Stiftelser för er gåva och motivationen som ni ger.

Det är fantastiskt vilket intresse, engagemang och kraft som Väddö-bor skänker orten genom VÄDDÖ IF.

Vi ska använde Ert bidrag på bästa sätt för att utveckla vår Ungdomsverksamhet.

/Anders Nilsson, ordförande VÄDDÖ IF
Vi hjälper Norrtälje Kommun att dela detta:
Nu har vi öppnat vår utomhus-tennisbana!
För att boka den de närmaste veckorna så går du in på Elmsta Färg & Järnhandel och bokar i kassan, betalar på swish och får koden till låset.
Elmsta Färg & Järnhandels öppettider i påskhelgen:
Skärtorsdag 09-18
Långfredag 11-14
Påskafton 09-14
Påskdagen 11-14
Annandag Påsk stängt

Övriga öppettider:
Måndag – Fredag 9:00 – 18:00
Lördag 9:00 – 14:00

Ett nytt bokningssystem kommer att lanseras inom kort.
När det nya systemet är igång så meddelas det på vår facebooksida och på vår tennissida på hemsidan (vaddoif.se).

VÄDDÖ IF
Kolla in VÄDDÖ IFs webshop:
http://www.srnorrtalje.se/category/vaddo-if
Länken finns hädanefter på vår Klubb- och våra lag-sidor.
bingolotto.se Köp dina digitala Bingolotter här Köp DIGITALA Bingolotter!

Använd länken så stöttar du samtidigt VÄDDÖ IF.
https://www.bingolotto.se/bingolotter/?customerId=8001854 bingolotto.se Spelar du digitalt kan du alltid välja mellan enkellotter och dubbellotter. Spela sedan enkelt i dator, surfplatta eller mobil. Köp digitala Bingolotter här!
Vill du stötta VÄDDÖ IF och samtidigt få dina lotter direkt i brevlådan?

Prenumerera på dina lotter och välj att stötta ortens idrottsförening, VÄDDÖ IF!

Sverigelotten: https://www.sverigelotten.se/prenumeration/stod-din-forening

Bingolotto: https://www.bingolotto.se/prenumeration/stod-din-forening/
Väddö IF Innebandy https://www.innebandy.se/uppland/inlagg/lista/foreningsbesok-hos-vaddo-if/
Väddö IF Innebandy Nu har Upplands Innebandyförbund fattat beslut för serierna denna säsong. Matcherna är sedan en tid inställda och nu vet vi resultatet av denna speciella säsongsavslutning. All info finns på bifogad länk. Även om det kanske inte går att fira på det sättet vi hade velat eller gått till på det sättet vi hade föredragit så står det ändå klart och vi kan med värdighet säga att: HERR A AVANCERAR TILL H3 OCH HERR U AVANCERAR TILL H5!!!

https://www.innebandy.se/uppland/inlagg/lista/beslut-om-seriespel-samt-upp-och-nedflyttning/

VÄDDÖ IF

  • +46 176 504 35