ToftingeGård Hästrehab och Träningscenter

Norrtäljevägen 94, Väddö, 764 93

ToftingeGård Hästrehab och Träningscenter

Norrtäljevägen 94

Väddö, 764 93

Ort

Recensioner (0)

0 av 5.0
  • Inga recensioner ännu. Bli först att skriva en!

Senaste inlägg på sociala media från ToftingeGård Hästrehab och Träningscenter

erasweden.com Toftingedalsvägen, Norrtälje – Älmsta – Nyproduktion till salu – ERA Sverige erasweden.com Välkommen till Brf Toftinge Dal strax innan det lilla samhället Älmsta i Roslagen! Här kan du bo i ett bostadsrättsradhus i form av parhus och med villakänsla, då du har din egen lilla täppa. Lägenheterna är på 103 kvm fördelat på två plan och 4 rum och kök. Samtliga radhus är gavelr...
erasweden.com Toftingedalsvägen, Norrtälje – Älmsta/Väddö – Villa till salu – ERA Sverige erasweden.com Nu släpps nästa etapp av bebyggelsen i Toftinge Dal. Denna gång tomter avsedda för fristående enfamiljshus. Boningshus får enligt detaljplan ha en byggyta på max 150 kvm men får vara i 2-plan med komplementsbyggnad på 50 kvm byggyta. Tomterna är på ca 1000 kvm. Priserna är nyckelfärdigt...
Massum Gård Julklappshoppning med mina fina 🐎 och elever 🤶🎅⭐
Islandshestkonsult Hrani från Toftinge f 2011(Föräldrar med super Tölt)

Hrani är en valack med mycket Tölt och en trevlig vilja. Han har lätt för alla gångarter men där Tölt och galopp är bäst i dagsläget. Han är inte jätte stor men bär ryttaren väl. Snäll och trevlig i all hantering. Han är inte jätte mycket riden och behöver fortsatt utbildning. För dig som vill ha en häst som du kan forma och utveckla själv.
e. Reynir frá Holshusum
u. Sol frá Grenstanga (9 för Tölt)
Pris 58 000

Kontakta mig Eyvi 0735215160
Reynir frá Hólshúsum, WC09T1 Reynir frá Hólshúsum - Hjalti Guðmundsson: World Championships 2009, Brunnadern. Preliminary 7,77. Searchpage: www.lalendi.nl
tidningenridsport.se Segervant 2-årssto blev BIS vid miniatyr-riks tidningenridsport.se Det blev ett ungt lovande sto som tog hem mesta segrarna vid årets riksutställning för amerikansk miniatyrhäst. Franskfödda EBF SH Confetti Explosion är bara 2-år men knep både championtiteln för unghäst och Best in Show.
vintermasterskapen.se Betäckningsauktion 2017: Reynir frá Holshúsum vintermasterskapen.se Reynir frá Holshúsum – IS1996165645 2005 Isländsk mästare i fyrgång tillsammans med Edda Rún 2005 VM fyra i T1 med Siggi Matt 2006 SM silver i T1 tillsammans med Hjalti 2006 NM guld i T1 tillsammans med Hjalti 2006 NM guld i fyrgångskombination, Hjalti 2007 SM brons i T1 2007 bästa svenska…
Gunvarbyns Islandshästar Bilderna er tagna med 14 dagars mellanrum, samma häst, samme kinder, inga tandspetsar - inga sår längre. Häst som mår bra og nöjd Iđa Róshildur.
Dax att vattenträna för Samur med Linda Eriksson, Freyja och Kjell
Graedir frá Dalbae
Ext: 7.91 Rid: 8.47 Tot: 8.24
Blup: 118

Graedir frá Dalbae fick den högsta bedömningen totalt på Strömsholm augusti 2009. Han visades då av den isländske topp-ryttaren Sigurdur Vignir Matthíasson (Siggi Matt)och nådde totalt 8,24. Han fick en jämn och hög femgångs-bedömning med 8,5 för sin vägvinnande tölt och pass, och 9 för spirit.
Far är Hrodur frá Refsstödum. Mor: Storka frá Dalbae.
Graedir är en röd fux med stjärna och snopp. Han är en hög rest och vacker femgångs hingst med en mankhöjd på 148. Hans blup är 118. Graedir nedärver mycket lätt- lärda avkommor med fina gångarter.
Han har tävlat på flera SM i T2 där han varit i A-final med Hjalti Gudmundsson och även i femgång. Han började tävlas av Daniel Ingi Smárason 2015 med fina framgångar i bl.a. passgrenar och gaedingakeppni.
På SM 2015 vann Daniel Ingi Smárason och Graedir frá Dalbae 150 meter pass med tiden 15.44.
Graedir står på Toftinge (0733 583630) för betäckning sommaren 2016.
Reynir frá Hólshúsum
Ext: 8.08 Rid: 8.26 Tot: 8.19

Tillsammans med Camilla och Hjalti är vi mycket stolta ägare ( Kjell och Evelyn) av hingsten Reynir frá Hólshúsum.
Sedan våren 2005 har vi ägt Reynir och hans och våra framgångar har varit enorma, och numera är han en av Sveriges absolut framgångsrikaste 4-gångs hingstar genom tiderna.
Reynir är en ödmjuk häst med mycket glad arbetsvilja och en riktig vinnarskalle. Åren 2005-2009 har han blivit isländsk mästare, flerfaldig svensk mästare, dubbel nordisk mästare och dessutom deltagit på tre VM. Två av dessa resulterade i A-final i T1.
Reynir är den ultimata tölthingsten. Som den ende hingsten i Sverige efter Landsmótvinnaren Kjarkur frá Egilsstaðarbæ (som även har lämnat Hvinur frá Holtsmula) och med ett första-klass-bedömt Elit-sto som moder så kan det inte bli fel! Reynir har allt man kan önska sig hos en hingst: underbart lynne, samarbetsvilja, ärlighet, fantastiska gångarter, utstrålning och ödmjukhet.
Reynir står på Toftinge under betäckningssäsongen 2016
Passklubben Skeid www.skeid.se Ni missar väl inte vårt årsmöte ? Vårens passtävlingar ? För mer info se vår hemsida www.skeid.se. Välkomna 😊 Lite godbitar från igår
Thengill vattentränar
[03/16/15]   Det finns några platser kvar till tandläkaren och veterinären Thorleifur Sigfússon på torsdagen den 26 mars, på Toftinge Gård skynda att anmäla dig!
[02/25/15]   Hej Nu kommer tandläkaren och veterinären Thorleifur till Toftinge den 26 mars. Om du vill boka in din häst då, maila eller sms till mig/Evelyn Salmén-Storgård
Danni och Berglind islandshästar I går var årets första tävling i Uppsala. Berglind och Milla från Ammor vann tölt och fyrgång och Danni och Græðir frá Dalbæ vann femgången.
Berglind och Milla från Ammor fick också tävlingens featherprice
[01/21/15]   På torsdagen 29 och fredagen den 30 januari kommer tandläkaren och veterinären Thorleifur Sigfusson till Toftinge Gård och kollar tänder. Boka in din häst för behandling. Maila eller sms Evelyn Storgård, Daníel Ingi Smárason eller Berglind Rósa Guðmundsdóttir för att boka en tid.
Danni och Berglind islandshästar Idag var Vidö Gårds istölt i Hallstavik. Danni tävlade Leistur från Toftinge 5 år efter Reynir frá Hólshúsum och Nál frá Laugarbóli,(Nál är efter Hegri frá Glæsibæ)
Danni och Leistur slutade på en tredje plats i a-finalen och det var Leisturs första tävling, han är en lovande tävlingshäst :)
Tack för den här gången, Luxus från Askagården. Han har vattentränat hos oss i 3 veckor. Eyvi forsätter träningen inför nästa år.
I går åkte Stella från Sanda med Eyvi hem till Bärby. Hon har vattentränat i 3 veckor här på Toftinge Gård.
Vattenträning Luxus från Askagården vattentränar på Toftinge Gård
Luxus från Askagården vattentränar på Toftinge Gård
Vattenträning Stella från Sanda Vattentränar på Toftinge Gård
Stella från Sanda vattentränar
Nu har Astri varit här i över två månader så nu var det dags att åka hem till Uppsala. Tack för den här gången!
Oskar från Smara 1 myser i solariet efter vattenträningen
Malibu är här på Toftinge Gård och vattentränar i 14 dagar. Malibu är en Arab med mycket fullblod i och är väldigt trevlig i all hantering.
Tack alla från Hästriket Roslagen, funktionärer och ni som visade upp era fina hästar på Hästens Dag. Hoppas att vi ses nästa år igen :)
"Hästen i historien" Uppvisning på Hästens dag vid Toftinge Gård! 25 foton

Emil och Barco levererade under Hästens Dag i Norrtälje, Stockholm! Foto: cyroo.se
fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net Dannis passhäst Blaengur vattentränar på Hästens Dag fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net
På lördag flyttar tränarna Daníel Ingi Smárason och Berglind Rósa Guðmundsdóttir till oss här på Toftinge Gård. Deras son Almar är med på bilden.
ToftingeGård Hästrehab och Träningscenter's cover photo
ToftingeGård Hästrehab och Träningscenter's cover photo
hastriketroslagen.se Hästriket Roslagen - Hem hastriketroslagen.se Hästriket Roslagen - en plats för alla hästföretagare och hästintresserade i Roslagen. Allt för branschen och turisten.
scontent-b-ams.xx.fbcdn.net scontent-b-ams.xx.fbcdn.net Hjalti och Thor vann T2 finalen på fina poängen 7,96. Grattis!!! scontent-b-ams.xx.fbcdn.net

ToftingeGård Hästrehab och Träningscenter

  • +46733583630