Sölvesborgs Golfstudio

Ljungenabbevägen

Sölvesborg, 294 91

Ort

Recensioner (0)

0 av 5.0
  • Inga recensioner ännu. Bli först att skriva en!

Senaste inlägg på sociala media från Sölvesborgs Golfstudio

solvesborgsgk.se Återfalls-golfare | Filip Oesten Känner du någon som håller på att falla tillbaka till aktivt golfspel?
ÅTERFALLSKURSEN lördag 12/5 är chansen för dig som började spela golf men aldrig riktigt kom igång.
Kostand: 2995kr för medlemskap hela 2018 samt kursen 12/5.
Obs! Endast 12 platser och först till kvarn gäller.
Kriterier och mer information: http://www.solvesborgsgk.se/pro/?page_id=867 solvesborgsgk.se
Har spenderat två dagar på hulta gk med fantastiska kollegor. Utbildning med scott cowx, kanadensisk coach som har en grym förmåga att omsätta forskning och doktorers slutsatser till greppbar golfteknik.
Nu på lördag 14/4 kl.10:00-14:00 har vi demodag med cobra och ping. Ni som bokar en utprovning får 10% rabatt på ert köp/beställning denna dag. Din bokning gör du i shopen.
Obs. Gäller endast 14/4 och på bokade tider, rabatten gäller ej vid spontant besök.
Emma Nilsson har spelat 4 tävlingar i Australien på europatouren och klarat cuten på samtliga tävlingar. Denna vecka bär det vidare till Sydafrika.

Bra spelat och håll farten uppe Emma✌
Sölvesborgs Golfklubb TALLKOTTEN SKA SÄTTA SÖLVESBORGS GOLFKLUBB PÅ KARTAN

Golfklubben grundades 1988 och fyller 30 år 2018.
Allt ser inte ut som det gjorde för 30 år sedan. Världen förändras hela tiden - och så även Sölvesborgs Golfklubb. Idag presenterar vi därför vår nya logotyp för första gången.
Tallkotten blir en symbol för den natursköna miljön och en symbol för nya möjligheter.
Förändringen kommer att göras succesivt och fram till slutet av maj kommer vi synliggöra den nya profilen med allt från flaggor till inredning.
solvesborgsgk.se Vinterträning 2018 | Filip Oesten Nu är det 2018 och snart är säsongen här igen. Vill du att årets säsong ska bli bättre än den föregående? Då får du antingen hoppas, det lossnar ju snart? Eller får du förändra och förbättra. Det finns fortfarande platser kvar i årets vinterträning för er som vill ha en ärlig chans för bättre golf 2018. Följ länken nedan för att läsa mer om vinterträningen.

http://www.solvesborgsgk.se/pro/?page_id=476 solvesborgsgk.se Detta är din chans att vara redo när golfsäsongen 2018 sätter igång, vinterträningen är det upplägg som ökat mest i popularitet de senaste åren. 2017 deltog över 50st seniorer och 35st juniorer.
[12/18/17]   Följ Emma Nilsson och övriga svenskor på sin jakt att etablera sig på europatouren via slutkvalet. Emma har genom sitt spel på LET 2017 spelat till sig en kategori inför 2018 med begränsade antal starter. För att förbättra sin möjlighet till fler tävlingar är det bara topp 25 på kvalet som räknas för hennes del.

http://ladieseuropeantour.com/?tournament=2018-lalla-aicha-tour-school-final-qualifying
Idag påbörjas kvalet till svenska herrtouren. Sölvesborg representeras av björn kellander med marcus cato på bagen. Lycka till i busvädret 👊

http://www.swedishgolftour.se/resultat-q-school/#/competition/1307925/teetimes
I två dagar har jag haft förmånen att umgås med andra tränare och framförallt fått lyssna på scott cowx, en kanadensisk tränare med imponerande kompetenser.
Dessutom fick jag känna på hur det är att vara elev och utveckla mina slag vilket var riktigt roligt.
access.letscoring.com LET Access Series - Scoring Emma Nilsson följer upp sin fina placering på europatouren förra veckan med att kriga i toppen just nu på en let access-tävling i england. Dagens 3e runda ser ruggigt bra ut än så länge! Följ emma via länken nedan
http://www.access.letscoring.com/leaderboard/2981/

#letacces #let access.letscoring.com The Official LET Access Series Website
Jag och Kristian har haft en heldag på vasatorps gk med PGA. Förutom utbildning och erfarenhetsutbyte spelade vi en tävling som vi ödmjukt kammade hem! Vinnarna i vår andra Networking ProAm blev Filip Oesten och Kristian Olsson från Sölvesborgs GK. Stort grattis!!
solvesborgsgk.se Nyhetsbrev Juni/Juli | Filip Oesten Ett nytt nyhetsbrev för första halvan av sommaren! http://www.solvesborgsgk.se/pro/?p=1204 solvesborgsgk.se Vem ska inleda sommaren med att starta upp sin golfkarriär? Nybörjarkurs, fritt spel på niohålsbanan året ut och gratis uppföljningsträning för 1 500kr.
Vem ska inleda sommaren med att starta upp sin golfkarriär? Nybörjarkurs, fritt spel på niohålsbanan året ut och gratis uppföljningsträning för 1 500kr.
Sedan vi startade nybörjarprogrammet har 25% fler gått från nybörjarkurs till medlem i Sölvesborgs GK!
Nybörjarkurs 4 har i skrivande stund fyra lediga platser. Följande tider gäller för nybörjarkursen:
Måndag 19/6 kl. 17-20
Måndag 26/6 kl. 17-20
Tisdag 27/6 kl. 17-19

Obs. Bilden är bara en exempelbild av hur vädret kan vara vid en nybörjarkurs. Vid nybörjarkurs 4 garanteras bättre väder.
Swedish Golf Tour Det är med stor glädje som vi kan meddela att den 13-14 september kommer damerna att kunna göra upp om 100 000 kr i Säljfast Ladies Open på Sölvesborgs Golfklubb. Vi ser fram emot att komma tillbaka till natursköna Sölvesborg!
Sölvesborgs Golfklubb Missa inte Golfens dag nu på Lördag den 20/5!
20% på kläder och skor i shopen.
Se programmet för alla aktiviteter under dagen.
Varmt välkommen!
Nyhetsbrev Maj 2017 | Filip Oesten Nyhetsbrev - Maj 2017
3-veckorskurs, dam30, närspelskurs och coaching online.
http://www.solvesborgsgk.se/pro/?p=1159 solvesborgsgk.se Sölvesborgs Golfklubb arbetar aktivt för att alla medlemmar ska trivas med sin golf. Vi söker dig, dam som har lägst handicap 30 och spelade max 5 rundor förra året, om detta stämmer in på dig har du chansen att delta i träning till ett tydligt subventionerat pris. Träningspassen kommer fokusera på…
golfing.se #2 Landslagscoachen: Vintermörkret gör svenska spelare bättre En av de bästa förklarar. Helt klart läsvärt om du vill ha insikt om golfträning och varför vi i Sverige är så bra. golfing.se För alla oss som älskar golf!
[04/21/17]   Emma Nilsson har de senaste två dagarna stått för en märklig men enastående prestation på europatouren. Det enda varv 1 har gemensamt med varv 2 är att det gjordes 11 par båda rundor.
Varv 1 gjordes det också 6 bogeys och en trippelbogey.
Varv 2 gjordes 6 birdies och 1 eagle förutom par.
Emma gick från delad 105a till delad 49a och klarade cuten med 1 slag.
Känn på den.
DEMODAG IMORGON MED COBRA OCH TITLEIST, LÖRDAG 22/4 KL. 10-14.
Köper/beställer du klubbor imorgon får du en rabattkupong i shopen på 10% av beloppet du handlar för.

Välkomna att testa Cobra och Titleists nyheter för 2017. Det finns fortfarande lediga platser för er som vill boka tid och vara garanterad hjälp med sin utprovning.

Välkomna!
10 nybörjare har idag stått ut i 6h med både mig och vädret. Det är riktigt kul att vara i en grupp som vill framåt och fortfarande är motiverade när man summerar en sån här dag.
solvesborgsgk.se Nyhetsbrev – April 2017 | Filip Oesten Här kommer en länk till nyhetsbrevet för April. Du hittar information om veckoträning, demodag med ett bra erbjudande, närspelskurs, svingkurs och juniorträning. Klicka dig vidare för att läsa mer!

http://www.solvesborgsgk.se/pro/?p=1127 solvesborgsgk.se
[04/01/17]   Genomförde idag ett teoripass med nybörjare. Vi kliver in på första greenen och hittar omedelbart 6st olagade nedslagsmärken. Antagligen är det inte du som läser detta som slarvar med nedslagsmärken utan säkert din kompis. Hälsa din kompis att om det inte blir bättring kommer jag personligen stänga banan alternativt införa en lokal regel om 2 slags plikt om man "carrar" bollen på green.
Och nej, det var inte huvudsakligen trotsande junior och dåligt utbildade nybörjare på banan.
Det är riktigt dåligt så skärp er.
Idag och imorgon är det Grand opening i shopen. Förutom fina erbjudande är shopen fylld med nya klubbor för året. Här kommer en kort presentation av 4 intressanta nyheter på klubbsidan:
Årets snackis det senaste halvåret har utan tvekan varit Cobras one length-klubbor. Alla klubbor i setet är lika långa och frågan är om det kan stabilisera ditt spel? Vi har två kompletta demoset i shopen, ett dam och ett herr som du kan låna med till rangen och skapa dig en egen uppfattning.
Titleist 917 är en serie metalwoods med bra inställningsmöjligheter. Som alltid från Titleist solida klubbor med topp-skaft.
Pings nya damklubbor "G le". Både järnklubbor och metalwoods i den populära G-serien - Pings flaggskepp de senaste åren. Levererar bra längd!
Cobra connect - I Cobras driver F7, F7+ och King får man ett häftigt mervärde i form av Cobra connect. Detta gör att du via en app kan plocka upp information om dina utslag och appen kan användas som banguide. Slaglängd och statistik mäts som du dessutom kan dela direkt ut på sociala medier för att visa dina polare din senaste monster-drive!
Välkommen till Sölvesborgs GK! Glöm inte att boka din utprovning för att få klubbor som passar dig!
[03/22/17]   Fick precis in avanmälan på 2st platser till nybörjarkurs 1 som genomförs i helgen. Nybörjarkurs 2 är redan fullbokad så vill du komma igång tidigt på säsongen så är helgens kurs ett ypperligt tillfälle.
Förutom att det pratas om fint väder till helgen får du en kurs med drygt 8h utbildning, därefter generöst med möjlighet till uppföljningsträning och fritt spel hela året på klubbens niohålsbana. Allt detta för bara 1 500kr.
Tider för kursen:
Lördag 25/3 09:00-12:00 samt 13:00-16:00
Söndag 26/3 10:00-12:15
Maila [email protected] eller ring 0768 70 33 34 för frågor och anmälan.
[03/20/17]   En avbokning till Drive & Putt 16:00-16:45, 3 måndagar i rad med träning på just driver och putt. Hör av dig om du är intresserad av att ta platsen!
Återfalls-golfare | Filip Oesten SÖKES: Återfalls-golfare
Känner du någon som börjat spela golf men sen blev det inte riktigt som det var tänkt och hon eller han slutade snabbt? Om du tror att den personen är beredd att ta ett nytt tag med golfen kommer här en riktigt bra möjlighet!
Återfallskursen genomförs Lördag 8/4. Kurs, medlemskap i Sölvesborgs GK hela 2017 och andra förmåner för bara 2 795:-.

Innan du anmäler dig ska du läsa vilka krav som gäller och vad du får via länken nedan.

Tillfället den 8/4 med 10st platser är den enda möjligheten till erbjudandet, först till kvarn!

http://www.solvesborgsgk.se/pro/?page_id=867 solvesborgsgk.se Mars månad, nu är det snart dags att koppla greppet om klubborna! Via länken nedan hittar du en kopia av mitt nyhetsbrev som bland annat innehåller kursen "Drive&Putt", Golf-fys med Fredrik Assarsson och ett erbjudande för custom fitting.
Mars månad, nu är det snart dags att koppla greppet om klubborna! Via länken nedan hittar du en kopia av mitt nyhetsbrev som bland annat innehåller kursen "Drive&Putt", Golf-fys med Fredrik Assarsson och ett erbjudande för custom fitting.
http://www.solvesborgsgk.se/pro/?p=1087
Sportlovs-träning pågår. Många glada miner förutom när jag och micke törnberg tvingade tjejerna att gå igenom punkterna inför klubbens årsmöte. Nästa måndag har vi obligatoriskt förhör på balans- och resultaträkning för 2016 🤘👊
solvesborgsgk.se Nybörjarkurs – Grupp | Filip Oesten Några har varit uppmärksamma!
Anmälan till årets nybörjarkurser öppnade förra veckan och redan är det 5 personer bokade till första kursen och 3 till andra.
Vår nybörjarkurs innehåller en kort kurs inledningsvis, totalt 9h med mestadels praktik. Efter nybörjarkursen kan du följa upp med träning och aktiviteter som du vill i vårt populära nybörjarprogram utan extra kostnad.
Sprid detta till dina vänner, golf är kul!
Första kursen är 25-26/3 och andra kursen är 15-16/4.
Du kan läsa mer om nybörjarkurser och nybörjarprogrammet via länken.
http://www.solvesborgsgk.se/pro/?page_id=63 solvesborgsgk.se Nybörjarkurser på Sölvesborgs GK är av typ ”Grönt Kort 2016-2018” som innebär att vi följer Svenska Golfförbundets riktlinjer. En nybörjarkurs på Sölvesborgs Golfklubb innehåller 8h praktik och 1h teori. Efter din nybörjarkurs kan du direkt ge dig ut på banan och ta upp jakten på ditt officiella han...
Vinterträningen är i full gång. 55 seniorer och 35 juniorer har 6 veckors träning framför sig. Denna vecka sätter vi rätt struktur på armar/skaft i uppställning för järnslag samt puttning och tar ut riktning för det individuella arbete som ska göras.
Exakt, missa inte! Golfare, missa inte vinterns fysträning på Sölvesborgs Golfklubb.
Boka och läs mer på www.solvesborgsgk.se/pro/
pgasweden.com PGA Future Fund stipendier 2017 - PGA of Sweden PGA of Sweden delar varje år ut stipendier till unga svenska spelare som är i början av sin proffskarriär. Genom PGA future fund får unga och hungriga proffs en ekonomisk hjälp och ett kvitto på att deras egna organisation tror på dem.
Stöd i form av tro och pengar är oerhört viktigt i en värld där man lätt kan börja tvivla på sig själv och tävlingar runt om i världen gör stora hål i de flesta plånböcker.
Emma Nilsson får ta emot 35 000kr, läs mer om vad PGA gör för svenska golfare och vilka årets stipendiater är via länken.

http://www.pgasweden.com/aktuellt/pga-future-fund-stipendier-2017/ pgasweden.com Inte bara ur svensk synvinkel var 2016 ett stort och fantastiskt golfår. För första gången sedan 1904 var Golf åter en Olympisk sport. Inbee Park och Justin Rose vann guld, vår egen Henrik Stenson vann silver. Tittarsiffrorna var fantastiska här hemma. Och antalet golfare i Sverige ökade för tredje…
Sydöstran Sölvesborg Emma Nilsson från Sölvesborgs Golfklubb spelade hem efterlängtat Europatourkort: ”Jag var nervös, men jag är också en tävlingsmänniska”.
[12/21/16]   Emmas egna ord om kvalet i marocko:

Ett kval är en speciell tävling där hela ens nästa år ska avgöras på en vecka. Man förbereder sig så bra man kan och hoppas att man lyckas pricka in en bra vecka. Kvalet är 5 dagar vilket gör det till en lång och krävande tävling. Men jag har lyckats hantera kvalet på ett riktigt bra sett och lyckades pricka in rätt vecka. Med scorerna 72, 72, 71, 71, 68 slutade jag på en delad 16:e plats och får ett fullt kort till Europatouren 2017!😃 Extra kul var att jag lyckades göra 4 birdies i rad de sista 9 hålen! Stort tack till min tränare Filip Oesten för allt stöd, mina sponsorer danske bank & säljfast och till sölvesborgs golfklubb med alla medlemmar som stöttat mig. Nu väntar vinterträning sedan ser jag verkligen fram emot säsongen 2017!
[12/21/16]   SUCCE 👌Emma nilsson avslutade sista rundan på kvalet med att signera ett scorekort på 68 slag. Detta innebär att hon garanterat slutar top 30 och kommer få chans att spela ett flertal europatourtävlingar kommande säsong. Stort grattis emma ✌
Senare idag kommer emma att skriva en sammanfattning om tävlingen, känslan av att spela ett betydelsefullt kval och vad detta innebär för 2017. Sammanfattningen kommer att läggas ut på denna sida.

Sölvesborgs Golfstudio

  • 0456-70652