Simklubben Elfsborg

Alidelundsgatan 12

Borås, 50338

Ort

Recensioner (0)

0 av 5.0
  • Inga recensioner ännu. Bli först att skriva en!

Senaste inlägg på sociala media från Simklubben Elfsborg

skelfsborg.com SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - Covidvärdar sökes Vi söker nu Covidvärdar för att stötta upp vår verksamhet på Borås Simarena. Är du intresserad och kan undvara någon kväll i veckan så tag del av informationen i nedan länk, tack på förhand!
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2378-covidvardar-sokes skelfsborg.com I samband med att vi nu startar upp viss del av vår verksamhet vecka 4-5 på Borås Simarena söker vi nu Covidvärdar. Detta för att få allt att fungera på plats med gällande regler och riktlinjer, skapa en säker miljö att vara och visstas i kring vår verksamhet. Att vara Covidvärd handlar...
https://skelfsborg.com/simundervisning/anmalan/information-om-anmalan Vi kan nu äntligen erbjuda vårens kurser i sim- & teknikskolor. För mer info & anmälan se länk.

Vi hälsar alla varmt välkomna!

Katarina Magnusson, sim- & teknikskoleansvarig
skelfsborg.com SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - Viss verksamhet återupptas Viss verksamhet återupptas from 25/1 efter senaste regeringsbeslutet.
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2287-information-med-anledning-av-corona-viruset skelfsborg.com Uppdaterad 2021-01-22 Torsdagen den 21/1 kom regering och folkhälsomyndigheten ut med nya riktlinjer, rekommendationer och förlängningar av tidigare gällande beslut. Vad avser idrottsverksamhet för barn och ungdomar födda 2005 och senare så har man nu beslutat att alla sim- och idrottshallar ...
AB Bostäder i Borås förlänger sitt avtal med Simklubben Elfsborg till 2023, toppen! Mer om Bostäder i Borås samt om övriga företag är intresserade av en samverkan så finns det i nedan länk, välkomna!
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2375-ab-bostader-i-boras-forlanger-sitt-avtal
TKN Rör & Fastighetsservice AB förlänger sitt avtal med Simklubben Elfsborg 2021, stort tack för detta. Mer om företaget samt övriga partnersavtal finner ni i nedan länk.
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2374-tkn-ror-fastighetsservice-ab-forlanger-sitt-avtal
skelfsborg.com SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - Borås Speedo Meet flyttas Borås Speedo Meet 27-28 februari (Borås Simarena) flyttas till den 12-13 juni (Alidebergsbadet), välkomna!
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2372-boras-speedo-meet-flyttas skelfsborg.com Med anledning av Covid-19 har vi nu beslutat om att flytta Borås Speedo Meet från den 27-28 februari (Borås Simarena) till den 12-13 juni (Alidebergsbadet) för dess genomförande. Mer om tävlingen finner ni HÄR och uppdaterad inbjudan kommer inom kort. Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg spo...
Bli en del av Simklubben Elfsborg genom att bli stödmedlem 2021. Mer information och anmälan i nedan länk, tack på förhand!
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2055-bli-stodmedlem-2019
Simklubben Elfsborg GOTT NYTT ÅR!
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2370-god-jul
Simklubben Elfsborg önskar er alla en riktigt GOD JUL!
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2370-god-jul
Samtliga sim- och idrottshallar stängs för all verksamhet från måndagen den 21/12 till och med söndagen den 24/1 2021. Mer viktig information att ta del av i nedan länk, tack och sköt om er alla så hjälps vi åt att snart få ett slt på denna hemska pandemi.
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2287-information-med-anledning-av-corona-viruset
Speed Group blir Guldpartners och förlänger sitt avtal med Simklubben Elfsborg till 2023. Vi är mycket stolta över detta och ser fram emot vår fortsatta samverkan. Mer om Speed Group och våra partnersavtal i nedan länk.
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2369-speed-group-blir-guldpartner
Nu finns vår fina föreningsbroschyr 2021 i samverkan med Beyond Communications och Stema Specialtryck AB ute att ta del av. Välkomna att hämta ditt ex, dela ut till vänner och bekanta eller ta del av den digitala broschyren via vår hemsida skelfsborg.com
Utmärkelser 2020 finns nu att ta del av på vår hemsida i nedan länk. Stort GRATTIS till alla pristagare!
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2367-2020-ars-utmarkelser
skelfsborg.com SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - Erbjudande från Intersport och Speedo Påminnelse om att inte missa beställning av simkläder från Speedo och Intersport till mycket förmånliga priser. Sista dagen att beställa nu på fredag 11/12 för leverans innan jul, välkomna!
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2364-erbjudande-fran-intersport-och-speedo skelfsborg.com Då vi tyvärr under hösten inte har kunnat genomföra någon klubbkväll på Intersport med Speedosimkläder bl.a. kommer här nu ett mycket förmånligt erbjudande om beställningar från Intersport och Speedo från den 2020-12-01 till den 2020-12-11. I nedan PDF finns ett produktblad med bilder,...
Stort TACK till alla annonsörer i vår nya föreningsbroschyr 2021 och tack även till Stema Specialtryck AB och Beyond Communications samt vår fotograf Per Eriksson för allt stöd och samverkan vid framtagningen. https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2365-stort-tack-till-alla-annonsorer
Presentkort Knalleland Ge bort över 80 butiker i julklapp genom att köpa ett presentkort från vårt partner Knalleland i år, välkomna!
Supererbjudanden på simkläder mm från SPEEDO och Intersport som inte får missas! Beställ senast 11/12 och erhåll produkterna innan jul. Mer information och produktblad i nedan länk, välkomna!
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2364-erbjudande-fran-intersport-och-speedo
Dags för alla tävlingssimmare att nominera 2020 års "Poolare" i Simklubben Elfsborg, den mest ärorika utmärkelsen man kan få som idrottare. Information om hur nomineringen går till via nedan länk, välkomna!
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2363-arets-poolare-dags-att-rosta
Sofia Åstedt nominerad även i år till 2020 års BT-junior och självklart ställer vi alla upp och röstar på Sofia. Information om hur röstningen går till i nedan länk, tack på förhand och lycka till Sofia.

https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2362-rosta-pa-sofia-som-arets-bt-junior
Simklubben Elfsborg återcertifierade som "Säker&Trygg Förening" av Borås Stad och Idrottsäkerhetsrådet. Mer om vårt säkerhets- och miljöarbete kan ni ta del av i nedan länk.
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2361-simklubben-elfsborg-atercertifierade-som-saker-trygg-forening
Stema Specialtryck AB förlänger sitt avtal i Bronspoolen för 2021 med föreningen. Stort tack för detta och mer om Stema samt föreningens alla möjliga partnersavtal kan ni ta del av i nedan länk.
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2359-stema-specialtryck-ab-forlanger-sitt-avtal-2021
cafeviskan.se Viskan Centrum - Café Viskan Vår fina samarbetspartner Café Viskan centrum är nominerade till "Årets Café" 2020 i Borås. Stort grattis till detta och självklart stöttar vi och våra medlemmar er genom att rösta i nedan länk. Lägg gärna även er röst på "Årets Restaurang" Balthazar Borås. Lycka till! https://cafeviskan.se/cafe/viskan-centrum/ Länk för röstning: https://gotamedia.wufoo.com/forms/rastning-arets-butik-i-boras-2021/ cafeviskan.se Café Viskan vid Sandwalls plats är utan tvekan det mest besökta av våra tre caféer i Borås. I menyn hittar du alltid någonting som passar, från tidig morgon till sen kväll.
Vår guldpartner ellos förlänger sitt avtal 2021 med Simklubben Elfsborg vilket vi är mycket stolta och tacksamma över. Mer om Ellos och vår samverkan finns att ta del av i nedan länk.
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2358-ellos-ab-fortsatt-guldpartner-2021
skelfsborg.com SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - 6647kr från Svenska Spel 6647:- från Svenska Spel och Gräsroten till Simklubben Elfsborg. Anslut dig du med via nedan länk och stötta föreningen, tack på förhand!
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2357-6647kr-fran-svenska-spel skelfsborg.com Varje år i oktober delar Svenskaspel ut 50 miljoner kronor till föreningslivet och ungdomsidrotten. Simklubben Elfsborg är en av dessa föreningar och för 2020 erhöll vi 6647:- av dessa pengar. Du kan på ett enkelt sätt stötta föreningen genom att ansluta ditt spelkort till Gräsroten och S...
Intersport och Simklubben Elfsborg hälsar medlemmar välkomna på en Covidanpassad Black Friday en hel vecka med 25% på allt, 23-29/11. Glöm heller inte att ansluta er till Club Intersport innan i nedan länk så föreningen får kickback på er inköp, tack och välkomna!!
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2356-black-friday-pa-intersport
skelfsborg.com SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - Viktig information, nya restriktioner Nya restriktioner för vår verksamhet då simhallarna fortsatt håller stängt och att vi tvingas ställa in vissa simskolor då föräldrar nu inte tillåts närvara i samband med undervisningen. Ta del av den viktiga informationen i nedan länk, tack på förhand!
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2287-information-med-anledning-av-corona-viruset skelfsborg.com Uppdaterad 2020-11-20 Folkhälsomyndigheten har nu i veckan kommit med nya restriktioner bl.a. avrådan från att inte samlas mer än 8 personer. Borås Stad har bl.a. utifrån detta beslutat att fortsatt hålla stängt alla simhallar och bad för allmänheten men nu oxå att inga vuxna eller förä...
skelfsborg.com SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - SM-veckan 2021 i Borås INSTÄLLD SM-veckan vinter i Borås 2021 ställs tyvärr in med anledning av pågående Coronapandemi. Mer information i nedan länk.
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2303-vattenpolo-under-sm-veckan-vinter-2021 skelfsborg.com Med anledning av rådande situation och pågående Coronapandemi har Riksidrottsförbundet och SVT i samråd med Borås Stad idag beslutat om att ställa in vinterns SM-vecka i Borås 2021. Simklubben Elfsborg tillsammans med Svenska Simförbundet planerade under SM-veckan att genomföra finalspelet...
Viktig information med anledning av att Borås Simarena stänger för allmänheten och vår fortsatta verksamhet i föreningen.
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2287-information-med-anledning-av-corona-viruset
Simbadoppet lördag 31 oktober INSTÄLLT pga. nya gällande restriktioner, riktlinjer och avrådan från Folkhälsomyndigheten. Mer om detta i nedan länk.
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2354-simbadoppet-31-10-installt
Vår huvudpartners Sparbanken Sjuhärad AB förlänger sitt avtal med Simklubben Elfsborg ytterligare 3 år (2021-2023). Vi är mycket stolta och tacksamma över detta och ser fram emot en fortsatt utvecklande samverkan. Mer om vårt partnerskap och övriga möjligheter till samverkan i föreningen se nedan länk. Sparbanken Sjuhärad AB
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2349-sparbanken-sjuharad-forlanger-sitt-partnerskap
Inbjudan till träningsvecka för vuxensimmare till Torremolinos, Malaga 2021. Inbjudan i sin helhet via nedan länk, välkomna!
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2348-traningsvecka-torremolinos-2021
skelfsborg.com SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - Köp en annons, stötta föreningen Köp en prisvärd annons i vår nya föreningsbroschyr 2021 och bli en del av Borås Största idrottsförening, stötta simidrotten, välkomna!
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2347-kop-en-annons-stotta-foreningen skelfsborg.com Simklubben Elfsborg håller just nu på med framtagningen av en ny föreningsbroschyr 2021 för att på bästa sätt marknadsföra föreningen och vår fina verksamhet. I samband med detta söker vi annonsörer till denna broschyr där vi hoppas att det skall finnas medlemmar som har företag och so...
Under vecka 43, måndag och onsdag är vi ute och fotar i våra verksamheter för att få nya fina bilder till vår föreningsbroschyr och hemsida 2021. Mer information i nedan länk och vi söker även annonsörer till denna.
https://skelfsborg.com/klubbnyheter-arkiv/item/2346-fotografering-vecka-43
Riddarhälsan 10 år🎉🌸stort grattis! Tack för god samverkan, partnerskap och fina stöd för våra simmare och medlemmar under dessa år💯👊🖤💛 CarinochRalf Riddarhäll
Hurra, hurra för Clabbe idag🎉. Idag fyller vår huvudtränare Claes Andersson 40 år, stort grattis och ha en toppendag👊🌸🎂

Simklubben Elfsborg

  • +4633135900